Ügyfél

M√ĀV Szolg√°ltat√≥ K√∂zpont Zrt.

Szolg√°ltat√°s

Animáció

√Čvsz√°m

2022
Animáció

Hogyan tarts online értekezletet?

A koronav√≠rus j√°rv√°ny hozta meg azt az ig√©nyt, hogy a c√©gek megtan√≠ts√°k koll√©g√°iknak, hogyan lehet hat√©konyan egy√ľtt dolgozni az online t√©rben. Ekkor k√©rt fel benn√ľnket a M√ĀV Szolg√°ltat√≥ Zrt., hogy k√©sz√≠ts√ľnk egy anim√°ci√≥s sorozatot a t√©m√°r√≥l. Az elk√©sz√ľlt 6 r√©sz sor√°n minden olyan hib√°ra √©s megold√°sukra kit√©rt√ľnk, amely a tapasztalat hi√°nya miatt elŇĎfordulhat. K√∂z√∂sen dolgoztunk a v√°lallat HR munkat√°rsaival, akik az √≠gy elk√©sz√ľlt eduk√°ci√≥s sorozatot belsŇĎ felhaszn√°l√°si c√©llal tett√©k k√∂zz√©. Az itt l√°that√≥ vide√≥ csak r√©szlet.

A folyamat bemutat√°sa

01

Meghat√°roztuk a mŇĪfajt

Az oktat√≥vide√≥k eset√©ben kulcsfontoss√°g√ļ, hogy √©rdekes, sz√≥rakoztat√≥ legyen, ugyanakkor val√≥di tud√°st hordozzon. A t√©ma adott volt, amelyet megrendelŇĎnk egy k√∂nnyed st√≠lus√ļ oktat√≥ sorozatban szeretett volna √°tadni. Olyan vide√≥val, amivel k√∂nnyen azonosulni lehet, √©s kellŇĎk√©ppen kifejezŇĎ. √ćgy esett a v√°laszt√°s az anim√°ci√≥ra.

02

Elk√©sz√≠tett√ľk a forgat√≥k√∂nyvet

Egy r√©szletes szakmai anyagot kaptunk a v√°llalat HR szakembereitŇĎl, ebbŇĎl elk√©sz√≠tett√ľk a forgat√≥k√∂nyvet. Le√≠rtuk az anim√°ci√≥ban elhangz√≥ sz√∂veget, √©s felv√°zoltuk az egym√°st k√∂vetŇĎ grafikai elemeket.

03

Létrehoztuk a grafikai elemeket

Minden olyan grafikai elemet megszerkesztett√ľnk, amelyre sz√ľks√©g volt az anim√°ci√≥hoz. A munka legfontosabb r√©sze a karakterek megform√°l√°sa, √©s az egys√©ges grafikai arculat megalkot√°sa volt.

04

Kiv√°lasztottuk a szereplŇĎket

A karakterekhez illŇĎ sz√≠n√©szeket k√©rt√ľnk fel, hogy hangjukkal √©letre kelts√©k a vide√≥t. Ezt k√∂vetŇĎen felvett√ľk a szereplŇĎk sz√∂vegeit.

05

Anim√°ltuk a grafikai elemeket

A legizgalmasabb √©s legink√°bb munkaig√©nyes folyamat a grafikai elemek bemozgat√°sa. Sz√°jra illesztett√ľk a felvett hanganyagot, √©s mozg√°sba hoztuk a kor√°bban l√©trehozott √°ll√≥k√©peket.

Kapcsolódó munkáink

Vedd kézbe a vállalkozásod.
Teremts√ľk meg egy√ľtt a sikert.

Ajánlatkérés
vonal