Videó

vonal

A maximális eredményhez mindent megadunk vállalkozásodnak

Rekl√°mfilm

A l√°tv√°ny az, ami igaz√°n befoly√°sol, √©s az a tartalom, amit a l√°tott k√©psor √ľzen nek√ľnk. C√©lunk nem ‚Äětukm√°lni‚ÄĚ, ink√°bb sz√≥rakoztatni, bemutatni, √©rdekess√©, szem√©lyess√© tenni az adott term√©ket vagy szolg√°ltat√°st.

Image film

A c√©ged vizu√°lis lenyomata: r√∂vid, l√©nyegret√∂rŇĎ, l√°tv√°nyos bemutatkoz√°s. Egy vizu√°lis n√©vjegy a vizu√°lis vil√°gban, ami fokm√©rŇĎ is egyben. Vagyis √©rdemes preszt√≠zsk√©rd√©st csin√°lni belŇĎle! Tan√°csot adunk, kidolgozzuk a koncepci√≥t, √©s megval√≥s√≠tjuk.

Videómarketing

Megtal√°ljuk a legjobb st√≠lust, amivel megragadhatod a figyelmet a t√ļlzs√ļfolt k√∂z√∂ss√©gi m√©di√°ban. Azt is figyelembe vessz√ľk, hogy milyen fel√ľlete sz√°nod, hiszen m√°st k√≠v√°n a Tik Tok, m√°st a Facebook, √©s megint m√°st az Instagram vagy a Youtube.

Esemény videó

Egy j√≥ esem√©nyvide√≥ nem csak dokument√°l, de csapatot is √©p√≠t, mert √ļjra √°t√©lhetŇĎ √©lm√©nyt ad. R√∂viden √≠gy foglalhat√≥ √∂ssze az esem√©nyvide√≥ k√ľldet√©se. Aki m√°r l√°tott j√≥l √°tgondolt, profin v√°gott esem√©nyvide√≥t, pontosan tudja, hogy milyen √©rt√©ke van. Aki m√©g nem, annak √∂r√∂mmel megmutatjuk!

Termékbemutató kisfilmek

Mi√©rt ezt v√°lasszuk? Hogyan haszn√°ljuk? Milyen szempontokat vegy√ľnk figyelembe egy-egy term√©k kiv√°laszt√°sa kapcs√°n? Ezekre a k√©rd√©sekre ad v√°laszt egy j√≥ term√©kbemutat√≥ vide√≥. C√©ges honlapra, Youtube-ra, de hirdet√©sk√©nt is kiv√°l√≥an mŇĪk√∂dik.

Oktató videók

Egy j√≥l √∂ssze√°ll√≠tott, kreat√≠van szeml√©ltetŇĎ vide√≥ helyettes√≠theti a szem√©lyes oktat√°st, sŇĎt, ann√°l hat√©konyabb, hiszen t√∂bbsz√∂r is visszan√©zhetŇĎ, r√°ad√°sul a vizu√°lis elemek seg√≠ts√©g√©vel k√∂nnyebben r√∂gz√ľlnek az inform√°ci√≥k.

Filmkészítés

Fontosnak tartjuk, hogy maradand√≥ √©rt√©keket hozzunk l√©tre, ez√©rt alkotunk a dokumentumfilm m√ļfaj√°ban is. Ez egy hosszabb munkafolyamat, amely alkalmas arra, hogy egy-egy k√∂z√∂ss√©grŇĎl, c√©grŇĎl vagy k√ľl√∂nleges esem√©nyrŇĎl m√©lyebb tartalm√ļ lenyomatot k√©sz√≠ts√ľnk.

Szolgáltatások Ajánlatkérés
98.000 + √ĀFA-t√≥l

Kapcsolódó munkáink