Ügyfél

Tomahome

Szolg√°ltat√°s

Márkaépítés

√Čvsz√°m

2023
Megnézem
Márkaépítés

TomaHome

A k√∂nnyŇĪszerkezetes h√°zakat gy√°rt√≥ TomaHome m√°rka √©p√≠t√©se sor√°n megalkottuk a m√°rkanevet, a log√≥t √©s arculatot, a teljes honlapot, √©s a k√∂z√∂ss√©gi oldalakra sz√°nt kreat√≠v anyagokat is. A c√©l egy k√∂nnyen √©rthetŇĎ, letisztult k√©pi vil√°g volt, amely otthonoss√°, szimpatikuss√° teszi a c√©get √ľgyfelei sz√°m√°ra.

A folyamat bemutat√°sa

01

Piackutat√°s

Szak√©rtŇĎ csapatunk √°tfog√≥ piackutat√°st v√©gzett, hogy tiszt√°n l√°ssa a piaci trendeket √©s lehetŇĎs√©geket a k√∂nnyŇĪszerkezetes √©p√≠tkez√©ssel foglalkoz√≥ v√°llalkoz√°sok k√∂z√∂tt.

02

Márkakép meghatározása

Felm√©rt√ľk a c√©g tulajdons√°gait, mŇĪk√∂d√©s√©nek fŇĎbb szempontjait, √©s megismert√ľk az eladni k√≠v√°nt term√©ket. MegrendelŇĎnkkel egyeztetve meghat√°roztuk a m√°rka k√ľldet√©s√©t √©s st√≠lus√°t.

03

Márkanév

MegrendelŇĎnk szerette volna, ha az √°ltala gy√°rtott k√∂nnyŇĪszerkezetes √©p√ľletek saj√°t m√°rkan√©v alatt v√°lnak ismertt√©. √ćgy sz√ľletett meg a TomaHome, amely t√ľkr√∂zi a tulajdonos TomakŇĎ Kft. nev√©t, emellett a teljess√©g, otthonoss√°g √©rzet√©t hordozza, mik√∂zben k√∂nnyen megjegyezhetŇĎ.

04

Cég logójának megalkotása

A c√©l a letisztults√°g, a frissess√©g, a term√©szetess√©g hangs√ļlyoz√°sa volt, √©s az, hogy a log√≥ mag√°ban foglalja a c√©g tev√©kenys√©g√©t.

05

Névjegykártya tervezés

Friss √©s modern n√©vjegyk√°rtya, amelynek eleganci√°ja az ar√°nyokban rejlik. A n√©vjegyk√°rty√°k nyomdai kivitelez√©s√©rŇĎl is gondoskodtunk.

06

Póló grafika

A csapategys√©get t√ľkr√∂zi, a c√©g log√≥j√°val √©s sz√≠neivel. A c√©ges p√≥l√≥k j√≥l mutatnak a honlapra k√©sz√≠tett fot√≥kon is.

07

Banner készítés

Elk√©sz√≠tett√ľk a TomaHome grafikai hirdet√©seit, amelyek online √©s print v√°ltozatban is meg√°llj√°k a hely√ľket.

08

Fotózás

Meghat√°roztuk a helysz√≠nt, a szitu√°ci√≥kat √©s a be√°ll√≠t√°sokat, majd elk√©sz√≠tett√ľk a v√°llalkoz√°s elsŇĎ fot√≥csomagj√°t. Ez mag√°ban foglalta a c√©ges portr√©kat √©s a kretat√≠v fot√≥kat is.

09

Webfejlesztés

Teljesen √ļj, egyedi honlapot hoztunk l√©tre, amely strukt√ļr√°ja j√≥l √°tl√°that√≥ √©s felhaszn√°l√≥bar√°t.

010

Webdesign

A weboldal √°tl√°that√≥, friss √©s informat√≠v k√ľlsŇĎt kapott.

011

Tartalomgy√°rt√°s

Sz√∂veggel √©s fot√≥kkal l√°ttuk el az √ļj weboldalt, √©s elk√©sz√≠ett√ľk a social media fel√ľleteikre sz√°nt kreat√≠vokat.

Munka

Megvalósítás magasfokon

Kapcsolódó munkáink

Vedd kézbe a vállalkozásod.
Teremts√ľk meg egy√ľtt a sikert.

Ajánlatkérés
vonal