Ügyfél

BJB Lago Winery

Szolg√°ltat√°s

Márkaépítés

√Čvsz√°m

2023
Megnézem
Márkaépítés

BJB Lago Winery

Az arculati koncepci√≥n√°l a megrendelŇĎ, szerette volna a borokon kereszt√ľl megismertetni a k√∂rny√©ket, ahol a borok k√©sz√ľlnek. EbbŇĎl k√∂vetkezik, hogy minden, ami a borokon szerepel az megtal√°lhat√≥ k√∂r√ľl√∂tt√ľk √©s, hogy mit milyen borral kapcsoltak √∂ssze, az √∂sszef√ľgg√©sben van, hogy amikor az adott bort k√≥stolt√°k, mi jutott r√≥la esz√ľnkbe az √≠ze, sz√≠ne, illata, fajta megnevez√©s√©nek hangz√°sa vagy egy√©b tulajdons√°gai alapj√°n.

A folyamat bemutat√°sa

01

Piackutat√°s

Megvizsg√°ltuk a kateg√≥ri√°ba tartoz√≥ v√°llalkoz√°sok piaci jelenl√©t√©t √©s meghat√°roztuk, mitŇĎl lesz egyedi, karakteres √©s k√∂nnyen el√©rhetŇĎ a BJB Lago Winery.

02

Célközönség kiválasztása

Tudnunk kell, kiknek adunk el, ez√©rt a c√©lcsoport meghat√°roz√°sa d√∂ntŇĎen befoly√°solta a m√°rka arculat√°t √©s st√≠lusjegyeit. √ćgy sz√ľletett meg egy eleg√°ns, de el√©rhetŇĎ m√°rkak√©p.

03

Színvilág meghatározása

A sz√≠nek √ľzenetet hordoznak, hangulatot, √©rzelmeket k√∂zvet√≠tenek. F√∂ldsz√≠neket haszn√°ltunk, amelyek term√©szetess√©get √©s eleganci√°t t√ľkr√∂znek.

04

Típusok

T√∂bb log√≥-, √©s arculat v√°ltozatot k√©sz√≠tett√ľnk, amelyek k√∂z√ľl megredelŇĎnk v√°lasztotta ki a sz√°m√°ra megfelelŇĎt.

05

Névjegykártyák

A tervez√©s √©s kiv√°laszt√°s ut√°n a kivitelez√©st is v√°llaltuk, amely mag√°ban foglalta a megfelelŇĎ pap√≠r kiv√°laszt√°s√°n t√ļl a nyomdai megval√≥s√≠t√°st is.

06

Bros√ļra

Az arculati elemeket felhaszn√°lva megalkottuk a BJB Lago Winery sz√∂veges √©s k√©pes bemutatkoz√≥ anyag√°t. Mindezt a letisztults√°g, az elegancia jegy√©ben, l√©lekemelŇĎ gondolatokkal.

Munka

Megvalósítás magasfokon

Kapcsolódó munkáink

Vedd kézbe a vállalkozásod.
Teremts√ľk meg egy√ľtt a sikert.

Ajánlatkérés
vonal